Wie is Nuala-Art.nl

Nuala-Art.nl is een geregistreerde onderneming in internetverkoop, en sinds 2008 actief als postorderbedrijf in sieraden, kaarsen, kaarten en geschenken. Van oorsprong is deze onderneming afgesplitst van Ivy-Art groothandel die in 1994 is opgericht door Judith Spijkerman en Tsafi Nelken. Zij zijn de exclusieve distributeurs voor St. Justin in Holland, België en Duitsland. De St. Justin sieraden worden ambachtelijk vervaardigt in Cornwall, Engeland. Geen productie in Azie. Nuala-Art wil niet participeren aan de lage lonen en slechte werkomstandigheden aldaar. Al onze producten worden binnen Europa ( ook Finland, Spanje en Nederland) geproduceerd. Met deze filosofie hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het Europees economisch herstel.

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: maandag t/m vrijdag: 10:00-17:00 uur. Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht op onze website!

Contactinformatie

Nuala-Art.nl Sint Gerardusstraat 7A 6034SH Nederweert-Eind +31 0495-631774 sales@nuala-art.nl

Klik hier voor het contactformulier.

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan. Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina’s die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek. Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om uw informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn. De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s). Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).